EHAD |Personenvervoer

Laadpalen elektrische voertuigen

Afbeelding: nieuwsarchief/20190717-112220.jpg

Onlangs hebben we weer een verdere stap gezet in de verduurzaming van ons wagenpark. Er zijn enkele elektrische laadpalen aangelegd voor het opladen van de elektrische taxi's.

Vanaf het aankomende schooljaar kunnen onze chauffeurs de elektrische taxi's dus op ons eigen terrein opladen.


ORO en Ehad verlengen samenwerking

Afbeelding: nieuwsarchief/dsc-5416.jpg

Al meer dan 40 jaar verzorgt Ehad het taxivervoer voor ORO. Onlangs hebben ORO en Ehad de jarenlange samenwerking verlengd tot en met 2025. Hiermee blijft de continuiteit en kwaliteit van het vervoer gewaarborgd. Het nieuwe contract omvat het gehele vervoer voor de woon- en dagbestedingslocaties van ORO.

Wij zijn zeer verheugd met het vertrouwen dat ORO in onze dienstverlening heeft. Samen met ORO, en uiteraard met onze chauffeurs, zullen wij er alles aan doen om de service op peil te houden en waar nodig te verbeteren.


Nieuwe voertuigen EHAD

Afbeelding: nieuwsarchief/ford-1.jpg

Vanaf januari zijn er enkele nieuwe voertuigen bij Ehad in dienst gekomen. De voertuigen zijn van alle gemakken voorzien om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wij danken Ford van Mossel Helmond (10 Ford Transits) en Mercedes-Benz Smeets Eindhoven (1 Mercedes-Benz Vito) voor de levering van deze mooie voertuigen.

Wij wensen onze chauffeurs veel veilige kilometers en rijplezier toe.


Nieuw logo EHAD

Afbeelding: nieuwsarchief/4xjk01.jpg

Vanaf 1 januari 2018 maakt EHAD gebruik van een nieuw logo. Het zijn de herkenbare letters in een nieuw jasje en met een knipoog naar het verleden.


EHAD en Bergerhof uit elkaar

Afbeelding: nieuwsarchief/foto-vito_20180122_5a65bc1ac3713.jpg

Per 1 januari 2018 is EHAD Personenvervoer weer volledig in handen van de familie Dankers. Voor klanten verandert er verder niets, alleen de eigendomsverhoudingen van EHAD veranderen.