EHAD |Personenvervoer

Groepsvervoer

EHAD Personenvervoer is gespecialiseerd in het groepsvervoer / dagbestedingsvervoer. Het grootste gedeelte van het vervoer dat wij met onze voertuigen rijden gebeurt op contractbasis met diverse partijen uit de gehele regio Zuid-Oost Brabant. Veel van onze voertuigen zijn ingericht voor het vervoer van minder valide personen, indien een klant gebruik wenst te maken van een voertuig dat makkelijker toegankelijk is dan kunnen wij dus altijd aan die wens voldoen.

Op alle reguliere werkdagen verzorgen wij het vervoer van de cliënten van hun woonlocatie naar de dagbestedingslocatie van de cliënten. Hierbij zorgen wij ervoor dat de route's worden gereden met vaste chauffeurs en vaste voertuigen zodat dit voor alle partijen duidelijkheid en structuur geeft. Vele route's worden al jarenlang door dezelfde chauffeur gereden en als een chauffeur er een keer niet is staat er ook altijd een vaste vervanger klaar, die ook bekend is met de cliënten van de betreffende route. In overleg met de dagbesteding en woonlocatie van een cliënt proberen wij er altijd voor te zorgen dat het vervoer naar wens verloopt voor alle partijen. We proberen de lijnen met alle partijen zo kort mogelijk te houden. Aanpassingen worden zo snel mogelijk doorgevoerd en wij hechten veel waarde aan de feedback die we daarbij van onze klanten en chauffeurs ontvangen.

Mutaties

Mutaties in het vervoer ontvangen wij graag per mail: info@ehad.nl. Eenmalige wijzigingen kunt u ook altijd doorgeven via de mail of telefonisch via telefoonnummer 0492-588788. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Klachten

Wij streven er uiteraard naar het vervoer uit te voeren naar tevredenheid van iedereen. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben over het vervoer aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via:  info@ehad.nl of telefoonnummer 0492-588788. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op de klacht en ook echt iets met de klacht te doen.