EHAD |Personenvervoer

Over ons

EHAD Personenvervoer BV is een echt familiebedrijf en al sinds de oprichting in 1924 gevestigd in Helmond. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van personenvervoer. Wij hechten veel waarde aan een goede kwaliteit en service en we proberen die ook gezamenlijk met onze opdrachtgevers continue te blijven waarborgen. Wij zijn in het bezit van het TX-keurmerk en proberen onze organisatie continue te blijven ontwikkelen waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van onze klanten én onze medewerkers.

Geschiedenis

EHAD Personenvervoer is een echt Helmonds familiebedrijf dat haar oorsprong vond in 1924. De naam EHAD (Eerste Helmondse Autobus Dienst) verraad het begin het het bedrijf. Namelijk lijndiensten tussen Helmond en Eindhoven. Later is de EHAD uitgegroeid tot een vervoerder die alle vormen van personenvervoer kan verzorgen. In de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw verzorgde EHAD veel vervoer voor werknemers naar allerlei bedrijven in de regio zoals DAF, Philips en Vlisco. Later ging het bedrijf zich ook meer toeleggen op dagtochten en meerdaagse reizen in opdracht van diverse grote touroperators als Neckermann, Arke, Cosmos, Bolderman en Oad Reizen. Op het hoogtepunt van de EHAD in de vorige eeuw telde het bedrijf 80 touringcars en 90 kleinere busjes en taxi's. In de vorige eeuw concentreerde het bedrijf zich met name op het touringcarvervoer door heel Europa. Vanaf 2001 is de EHAD zich steeds meer gaan concentreren op het kleinschalige vervoer per taxi(bus). Hierdoor is de EHAD vooral nog regionaal actief in de regio Zuid-Oost Brabant, uiteraard nog steeds op basis van de kennis en het vakmanschap van weleer. Nog steeds staat de familie Dankers aan de basis van het bedrijf.

Een uitgebreide geschiedenis van ons bedrijf, inclusief foto's en films is te vinden op: www.ehad.industrieel-atrium.nl

Huidige EHAD

EHAD richt zich met name op het kleinschalige vervoer per taxi, taxibus en rolstoelbus. Wij zijn in het bezit van het TX kwaliteitskeurmerk voor taxibedrijven. Het wagenpark staat uit zo'n 50 voertuigen, van personenauto's tot taxibussen ingericht voor het vervoer van minder valide mensen. Ook beschikt de EHAD nog over een echte oude EHAD bus die voor speciale gelegenheden nog regelmatig van stal wordt gehaald. Uiteraard trachten wij onze maatschappelijke verantwoording te nemen door te rijden met de meest milieuvriendelijke voertuigen van het moment.

EHAD hecht veel waarde aan personeel dat betrokken is bij het werk dat ze doen. Veel van onze chauffeurs zijn dan ook al jarenlang werkzaam bij ons bedrijf en samen met onze chauffeurs proberen we de kwaliteit van ons vervoer op peil te houden en continue te verbeteren. Onze chauffeurs hebben allen een uigebreide opleiding doorlopen tot chauffeur, waarbij wij het ook zeer belangrijk vinden dat de chauffeurs weten hoe ze met de verschillende doelgroepen om moeten gaan. Hier wordt extra aandacht aan besteed en samen met onze opdrachtgevers organiseren wij regelmatig doelgerichte opleidingen voor onze chauffeurs.

Wij staan met onze chauffeurs graag voor u klaar!