EHAD |Personenvervoer

Leerlingenvervoer

Al tientallen jaren verzorgt EHAD Personenvervoer voor diverse gemeenten het leerlingenvervoer. Dit betreft het vervoer van kinderen van hun woonlocatie naar school. Onze chauffeurs rijden veelal al jarenlang dezelfde route's. Bij het indelen van de route's in een nieuw schooljaar proberen wij de samenstelling van de route én de chauffeur zoveel mogelijk hetzelfde te houden, omdat wij uit ervaring weten dat hier veel waarde aan wordt gehecht door ouders, scholen en chauffeurs. Het spreekt voor zich dat wij dit daarom ook heel belangrijk vinden.

Nieuw schooljaar

Via de gemeente krijgen wij een overzicht van de kinderen die zijn aangemeld voor het taxivervoer. Indien uw kind gebruik maakt van het leerlingenvervoer moet u dus altijd eerst contact opnemen met de gemeente

Aan het begin van een nieuw schooljaar krijgt iedere leerling van ons een informatieboekje met daarin alle relevante gegevens voor het vervoer. Hierin staan bijvoorbeeld de regels die gelden tijdens het vervoer. De aan- /afmeldprocedure, de vaste chauffeur van een leerling en onze contactgegevens maken ook onderdeel uit van dit informatieboekje.

Wijzigingen

Wijzigingen kunnen altijd schriftelijk en/of telefonisch aan ons worden doorgegeven, wij zorgen er dan voor dat de chauffeur op de hoogte is. Indien er structurele wijzigingen zijn, zoals een verandering van school of een verhuizing dan dient u altijd eerst contact op te nemen met de gemeente waarin u woonachtig bent. De gemeente zal de wijziging vervolgens aan ons doorgeven. Absenties van leerlingen of andere veranderingen kunt u wel altijd direct aan ons doorgeven middels onderstaande contactgegevens. 

Tel: 0492-588788     Mail: info@ehad.nl

Klachten

Wij streven er uiteraard naar het vervoer uit te voeren naar tevredenheid van iedereen. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben over het vervoer aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via: info@ehad.nl of telefoonnummer 0492-588788. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op de klacht en ook echt iets met de klacht te doen.