EHAD |Personenvervoer

Groepsvervoer

Afbeelding: 2023-11/20200410-105006-1.jpg

EHAD Personenvervoer is gespecialiseerd in het groepsvervoer / dagbestedingsvervoer. Het grootste gedeelte van het vervoer dat wij met onze voertuigen rijden gebeurt op contractbasis met diverse partijen uit de gehele regio Zuid-Oost Brabant. Veel van onze voertuigen zijn ingericht voor het vervoer van minder valide personen, indien een klant gebruik wenst te maken van een voertuig dat makkelijker toegankelijk is dan kunnen wij dus altijd aan die wens voldoen.


Leerlingenvervoer

Afbeelding: 2018-09/dsc-5437.jpg

Al tientallen jaren verzorgt EHAD Personenvervoer voor diverse gemeenten het leerlingenvervoer. Dit betreft het vervoer van kinderen van hun woonlocatie naar school. Onze chauffeurs rijden veelal al jarenlang dezelfde route's. Bij het indelen van de route's in een nieuw schooljaar proberen wij de samenstelling van de route én de chauffeur zoveel mogelijk hetzelfde te houden, omdat wij uit ervaring weten dat hier veel waarde aan wordt gehecht door ouders, scholen en chauffeurs. Het spreekt voor zich dat wij dit daarom ook heel belangrijk vinden.


Vliegveldtaxi

Afbeelding: 2018-05/dsc01292.jpg

Vanuit de gehele regio Zuid-Oost Brabant kan EHAD Personenvervoer taxivervoer verzorgen naar vliegvelden in de buurt. Voor beschikbaarheid van taxi's kunt u contact opnemen met onze centrale.


Rolstoelvervoer

Afbeelding: 2023-11/img-0308.jpg

EHAD Personenvervoer verzorgt in principe alle vormen van taxivervoer en kan u dus altijd van dienst zijn. Een belangrijk deel van ons wagenpark bestaat uit rolstoelvoertuigen waardoor we ook altijd het vervoer kunnen verzorgen voor minder valide mensen. Wij staan graag voor u klaar!